Vanliga frågor och svar om våra fruktkorgar

Alla våra fruktkorgar går få levererade i Uppsala samt Storstockholm.

Ungefär 0,5 kg per person och vecka brukar vara lagom att räkna med. I vårt beställningsformulär kan du beräkna den exakta mängden för just ditt företag.

 

 

Ja, alla våra fruktkorgar går att beställa med ekologisk frukt. Priset blir något högre jämfört med den konventionella fruktkorgen. Frukpatrullen är också ett företag som är certifierade för ekologisk matproduktion.

Ja, fruktkorgar räknas som en personalvårdsförmån, vilket innebär att ni som företag får göra skatteavdrag.

Vi levererar dina fruktkorgar på måndagar och onsdagar och alltid innan kl 13:00. Vi kan även leverera fruktkorgar andra dagar, vid önskemål, mot en tilläggsavgift.

I våra abonnemang kan du fritt välja hur ofta du vill ha frukt.

Du kan välja mellan:

  • Varje vecka
  • Varannan vecka
  • En gång i månaden
  • Vid ett tillfälle


Du kan alltid beställa en fruktkorg av oss vid ett engångstillfälle. Då får du möjligheten att testa vår fruktkorg utan att binda upp dig på ett abonnemang.

När du binder dig till att vara kund i minst tre månader är den första fruktkorgen alltid gratis.

Vi har ingen automatisk bindningstid på våra abonnemang för största möjliga flexibilitet. Om du skulle säga upp abonnemanget tillämpas 30 dagars uppsägningstid. Om ändå du väljer att binda dig till en förutbestämd period, kan vi oftast erbjuda lite förmånligare priser.

Vi har sex olika sorters frukter i våra fruktkorgar.

Följande frukter är alltid standard. 

  • Bananer
  • Apelsiner
  • Äpplen, både röda och gröna
  • Druvor

Utöver det finns det två säsongsfrukter, som alterneras under året.

Du kan alltid skräddarsy din beställning hos oss, ifall det är en frukt du önskar byta ut mot en annan frukt.

Självklart går det att beställa frukt till en personalfest. Du kan alltid skräddarsy din beställning efter just dina önskemål, och få den levererad den dag du önskar. Kontakta oss på kundservice@fruktpatrullen.se så berättar vi mer!

På Fruktpatrullen har vi ett kontinuerligt miljöarbete som omfattar många aspekter av verksamheten.  Vi skänker all överbliven frukt till sociala verksamheter i Stockholm och är ett HS-certifierat företag.

Vår HS-certifiering innebär att vi är certifierade för ekologisk produktion av mat. Det omfattar alla aspekter från beredningen och förädlingen av livsmedel till hanteringen och distributionen. Här kan du läsa mer om HS-certifiering

Vi tror att det är viktigt att hjälpa våra mest utsatta i samhället. Därför skänker vi all överbliven frukt till sociala verksamheter. Vi slipper slänga mat och den får komma till nytta där den behövs som allra mest. Vi skänker också en del av vinsten varje år till sociala hjälporganisationer.

Vad roligt att du vill beställa en fruktkorg. Det gör du enklast i vårt beställningsformulär på startsidan. Vi kontaktar dig alltid inom 24 h.

Fortfarande inte helt övertygad?

Kanske är du fortfarande inte helt övertygad om att fruktkorgar är ett måste. Men vad har du egentligen att förlora? Det värsta som kan hända är…ja vadå? Då är det bättre att testa i en månad, och se vad dina medarbetare säger. Det mest troliga är att det kommer bli som för många av våra kunder – dina medarbetare mår bättre och trivseln på jobbet ökar. Beställ redan idag och se resultaten med egna ögon!